TL;DR: Слушайте любимите си мелодии на плажа, езерото или където и

...
TL;DR: Слушайте любимите си мелодии на плажа, езерото или където и
Коментари Харесай

Носете мелодиите си навсякъде с този издръжлив, водоустойчив високоговорител, само $60

TL;DR:  Слушайте обичаните си мелодии на плажа, езерото или където и да е другаде с удароустойчивия и водоустойчиви високоговорители TREBLAB, в този момент само $59,99 (рег. $99).

Наличието на благонадежден портативен високоговорител може да бъде безспорна смяна на играта заради редица аргументи, като най-важната е, че имате потребност от прелестен, явен тон. Ще организирате празненство това лято? Висящи край плажа през уикенда в Деня на паметта? Трябва да поддържате положителното въодушевление цяла нощ (и ден!) със страхотни ритми!

Слушайте музика, подкасти и други с безжичния високоговорител TREBLAB, който е удароустойчив и водоустойчив. Перфектен за всяко премеждие навън или следобедно превозване на плажа, този високоговорител в този момент е единствено $59,99 (рег. $99).

Захранван от 5200 mAh батерия, TREBLAB предлага до 20 часа блажено слушане без спиране. Можете да слушате плейлистите си по този начин, както са предопределени да им се наслаждавате с неговите двойни субуфери DualBass и TWS...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР